به گفته maritime-executive، دولت هند برای ایجاد این بندر، رویکرد سال 2047 را در نظر گرفته است، به منظور بهرهبرداری از موقعیت استراتژیک برای صادرات و واردات کالاها از کلمبو و سنگاپور. این ترمینال بندری با عمق بیش از 20 متر خواهد بود و برای نقل و انتقال کشتیهای بزرگ حاوی کانتینر ساخته خواهد شد.
شری سونووال، یکی از مقامات دولتی هند، در این زمینه اظهار کرد: مجوز ساخت این مگابندر در سال 2022 از وزارت محیط زیست و جنگلها دریافت شده است و روند تخلیه جنگل برای پروژه آغاز شده است.
مناقصات ساخت فاز اول این پروژه قرار است در اوایل سال 2024 اعلام شود و تا سال 2058 در چهار فاز به اجرا درآید، هر فاز شامل جابجایی 16 میلیون TEU کانتینر است.
بطور کلی، با احداث این مگاپورت، ظرفیت جابجایی آن در سال 500 میلیون تن کالا خواهد بود و برای تکمیل آن 574 پروژه جدید در بندر به اجرا درخواهد آمد.
همانطور که اشاره شده است، دولت هند بیان کرده است که با توجه به اینکه 75 درصد بارهای صادراتی و وارداتی این کشور از طریق کلمبو، سنگاپور و پورت کلانگ حمل میشود، این بندر در مسیر نزدیک به این کشورها احداث خواهد شد.
افزایش فروش کشتیهای کانتینری برای اوراق در سه ماهه ۲۰۲۳ با استناد به اطلاعات موسسه آلفالاینر، در سه ماهه اول...
پل مه: بیش از ۶۰ درصد حمل و نقل دریایی ایران توسط بخش خصوصی انجام میشود به گزارش سینیوز، دکتر...
قطر ۱۷ کشتی دیگر حامل گاز LNG فوق مدرن سفارش داد سعد شریدا الکعبی، وزیر انرژی و مدیرعامل شرکت نفت...
۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲/ تمرکز بر رشد ترانزیت و تسهیل تجارت با همسایگان...
جایگاه کشتیرانی ایران در خاورمیانه گزارش اداره اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره وضعیت ناوگان کشتیرانی منطقه خاورمیانه به...
تحریم شرکت «کشتیرانی دریای خرز» ایران توسط آمریکا وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که شرکتهایی که در حمل و نقل...