مدیر عامل شرکت کشتیرانی دریای خزر اعلام کرد که کشتیای برای حمل محصولات باغی و مرکبات از بنادر شمالی کشور مانند بندر امیرآباد و انزلی به بنادر کشورهای روسیه از جمله ماخاچ کالا و آستاراخان آماده شده است. وی با تأکید بر این نکته که شرکت کشتیرانی دریای خزر تجهیز کامل این کشتی را برای حمل کانتینرهای یخچالی به منظور پشتیبانی از صادرکنندگان محصولات باغی و مرکبات انجام داده است، اظهار کرد که این شرکت آماده است تا در صورت تقاضای بیشتر صادرکنندگان، تعداد بیشتری از کشتیها را برای حمل محصولات باغی و مرکبات با کانتینرهای یخچالی مجهز کند.
مدیر عامل شرکت کشتیرانی دریای خزر افزود که گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر تعداد قابل توجهی از کانتینرهای یخچالی را در اختیار دارد که در صورت نیاز و درخواست مشتریان، شرکت کشتیرانی دریای خزر میتواند از این کانتینرها استفاده کند. وی با اشاره به حساسیت محصولات باغی و مرکبات در زنجیره حمل و نقل دریایی، تأکید کرد که ضرورت دارد که این محصولات به طور دقیق و با نظارت مستمر و لحظه به لحظه حمل شوند و بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای لجستیکی را برای حمل مناسب این محصولات مهم تلقی میشود.
وی ادامه داد که در حال حاضر تمامی شناورهای ناوگان کشتیرانی دریای خزر بخشی از ظرفیت حمل خود را برای حمل کانتینرهای یخچالی اختصاص دادهاند.
وی افزود: زنجیره حمل محصولات باغی و مرکبات از آغاز در مجتمعهای سورتینگ، بستهبندی و فرآوری، وارد کردن آنها به کانتینرهای یخچالی، بارگیری در بنادر شمالی، نگهداری کانتینرهای یخچالی در بنادر مبدأ، آمادهسازی اسناد و مدارک برای بارگیری و تخلیه کشتی در بنادر مبدأ و مقصد، پهلودهی کشتیها و بارگیری و تخلیه کانتینر یخچالی در کشتیها بدون تأخیر و با اولویت و فوریت در بنادر مبدأ و مقصد، حمل دریایی، کنترل دمای مناسب کانتینر یخچالی در کشتی و همچنین پس از تخلیه در بندر مقصد، مجهز بودن بنادر مقصد به تجهیزات نگهداری کانتینرهای یخچالی، تونلهای سرد جهت کراس استافینگ مرکبات به تریلیهای یخچالی، اخذ مجوزهای قانونی جهت ورود مرکبات به کشور مقصد و در نهایت حمل مرکبات و سایر محصولات کشاورزی صادراتی به بازار مقصد انجام میشود.
وی افزود: مدیریت در زنجیره حمل کانتینرهای یخچالی مرکبات بسیار حساس و تخصصی است و از بستهبندی در ایران تا بازارهای هدف در روسیه باید توسط تیمهای تخصصی و افراد حرفهای به دقت و با هماهنگی کامل و کنترل دقیق انجام شود، زیرا یک لحظه غفلت میتواند به موفقیت صادرات این محصولات آسیب بزند.
مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر در پایان افزود: در حال حاضر ۸۵ درصد ظرفیت صادراتی کشتیرانی دریای خزر به استان مازندران اختصاص دارد و این کشتیرانی همواره در حمل کالاهای صادراتی پیشرو بوده است و تنها ناوگان در منطقه است که تراز حمل دریایی آن مثبت است، زیرا اولویت اصلی این کشتیرانی حمل کالاهای صادراتی است.
اهمیت و جایگاه بندر چابهار در تقویت کریدور شمال-جنوب سه مسیر اصلی کریدور شمال-جنوب (INSTC) شامل مسیر غربی (روسیه-آذربایجان-ایران-هند)، مسیر...
اخذ مالیات به ازای هر کانتینر، خطای بزرگی است رئیس هیاتمدیره انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران و مدیرعامل شرکت...
سرمایهگذاری ۱.۶۲ میلیارد دلاری ترکیه در السالوادور به نقل از مارین لینک؛ رئیس جمهور السالوادور در این زمینه گفت: این...
افزایش ۷۳ درصدی واردات زغال سنگ و ۱۴ درصدی نفت چین در ۹ ماه به گزارش وبسایتhellenicshippingnews ، چین به...
انتخاب مسیرهای زمینی حمل کالا توسط عربستان و امارات برای دور زدن دریای سرخ به نقل از خبرگزاری بلومیرگ دریایی؛...
انتخاب رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق تهران به نقل از پایگاه ترابران، انتخابات هیئترئیسه کمیسیون حمل و نقل اتاق...