بندر جده عربستان با ثبت رکورد جدید در جابهجایی کانتینر، پا به میدان رقابتهای بینالمللی گذاشته است. با اجرای پروژههای بزرگ و توسعه زیرساختهای بندری، این بندر در پی افزایش ظرفیت به ۴۰ میلیون TEU و تسخیر ۴۵ درصد از بازار منطقه تا سال ۲۰۳۰ است.
این رویکرد نوین شامل ساخت اسکلهها و کانالهای عمیق، مدرنسازی تجهیزات و گامهای جدی به سمت سازگاری با محیط زیست میباشد. بندر جده با این تحولات، نه تنها به یک مرکز لجستیکی جهانی بدل خواهد شد بلکه به عنوان یک بندر هوشمند با بهرهگیری از فناوریهای 5G، کارآیی عملیاتی خود را به طور قابل ملاحظهای افزایش میدهد.
مسئولان بندر جده اعلام کردند که تمرکز بر ابتکارات لجستیکی سعودی، این بندر را به قطب اقتصادی جدید منطقه مبدل خواهد ساخت و آن را در مسیر تبدیل به قطب لجستیکی جهانی قرار میدهد. اقدامات این بندر نه تنها نویدبخش رونق اقتصادی در خاورمیانه است بلکه به تحکیم موقعیت آن در تجارت حمل و نقل دریایی و انتقال کانتینر کمک خواهد کرد.
تحویل کشتی جدید شرکت مرسک با سوخت متانول به نقل از رویترز، این کشتی جدید، ششمین کشتی مرسک است که...
افزایش قابلیت اطمینان برنامههای صنعت کانتینری در سه ماهه اول ۲۰۲۳ تجزیه و تحلیل دادههای دریایی از سوی مؤسسه Sea-Intelligence...
پیوستن کره جنوبی به پروژه کریدور سبز با سرمایهگذاری ۶۵ میلیارد دلاری به نقل از سایت تریدویندز، لایحه کریدور سبز...
بارندگی محدودیتهای عبور کشتی از کانال پاناما را به تعویق انداخت گزارشی از خبرگزاری رویترز اعلام کرد: مقامات کانال پاناما...
۱۲ کشتی تازه نفس به مرور وارد ناوگان حمل بار دریای خزر میشوند به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی...
چین ۳۸ درصد واردات کانتینری آمریکا را تأمین میکند به گزارش بلومبرگ، در اکتبر ۲۰۲۳، واردات آمریکا از چین نسبت...