به گزارش ترید ویندز، بندر صلاله عمان یک سرویس چندوجهی زمینی راهاندازی کرده است که به خطوط کشتیرانی امکان میدهد از دریای سرخ پرهیز کرده و بندر جده عربستان را به عنوان جایگزینی مناسب برای مسیر دماغه امید نیک استفاده کنند.
در این مسیر زمینی، کانتینرها با کامیون از بندر صلاله به جده حمل میشوند و این فرآیند بین ۴ تا ۵ روز طول میکشد. سپس کانتینرها به کشتیهای کانتینری مستقر در کانال سوئز بارگیری شده و از آنجا به اروپا و سواحل شرقی آمریکا ارسال میگردند.
یکی از مسئولان بندر صلاله اظهار داشت که این حمل چند وجهی میتواند زمان حملونقل را در مقایسه با مسیرهای تجاری شرق به غرب حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد کاهش داده و بین ۱۰ تا ۲۰ درصد در هزینهها صرفهجویی کند. مسیر جدید میتواند با برنامهریزی و مشورت با مشتریان، انعطافپذیری بیشتری در زنجیره تأمین و لجستیک ایجاد کند. کانتینرها در انبارهای ذخیره نگهداری شده و به مرور زمان ارسال خواهند شد.
وی همچنین اعلام کرد که در حال بررسی راهحلهای هوایی برای ارسال کانتینرها با هواپیماهای باری هستند و مذاکراتی با فرودگاههای همجوار انجام شده تا حمل هوایی – دریایی از طریق بندر صلاله با سایر بنادر مورد بررسی قرار گیرد.
شایان ذکر است که بندر صلاله عمان با ظرفیت سالانه پنج میلیون TEU کانتینر، پروژههایی برای افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت خود در دست اجرا دارد. این بندر در مسیرهای اصلی اقیانوسی قرار گرفته و جنوب و شرق آسیا را به اروپا، شمال آفریقا، آمریکا و بخش فوقانی خلیج فارس متصل میکند.
نرخ اجاره کشتی و شاخص کشتیهای فله و کانتینر در دریای سرخ بالا رفت گزارش سایت Container News نشان میدهد...
سوختگیری اولین کشتی کانتینری با متانول سبز در بندر روتردام گروه بینالملل مانا نوشت: یک مسئول بندر روتردام خبر داده...
رشد مثبت شاخصهای کشتیهای فله خشک و کانتینر به گزارش سایت hellenicshippingnews، در هفته پایانی به ۲۶ ژانویه، شاخص جهانی...
ممنوعیت فعالیت کشتیهای بالای ۲۵ سال در هند اداره کشتیرانی هند اعلام کرد فعالیت کشتیهای فله بر و تانکر خارجی...
ازدحام کشتیها در بنادر اندونزی برای حمل زغال سنگ به گزارش مؤسسه بیمکو، صادرات زغال سنگ اندونزی عمدتاً به چین،...
جابهجایی ۵۷۷ میلیون تن کالا در بندر سنگاپور طی سال ۲۰۲۲ توان عملیات کانتینری بندر سنگاپور در سال ۲۰۲۲ به...