حسین عباسنژاد در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، به اهمیت تکمیل فاز سوم بندر شهید رجایی اشاره کرد. این تکمیلات امکان پهلوگیری همزمان سه کشتی نسل هفتم اقیانوسپیما را با آبخور ۱۷.۵ متر و طول ۴۰۰ متر و بیش از ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU کانتینر را فراهم میکند. وی افزود: تکمیل این فاز از بندر شهید رجایی نقش مهمی در افزایش قدرت رقابتی بنادر کشور در منطقه دارد و سهم ایران در بازار تجارت جهانی را ارتقا میدهد.
وی ادامه داد: تکمیل فاز سوم بندر شهید رجایی با افزودن تقریباً ۵۰ هکتار زمین و سه پست اسکله در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی همراه است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان اینکه نصب تجهیزات در فاز سوم بندر شهید رجایی، ظرفیت کانتینری این بندر را از ۶ میلیون TEU به ۸ میلیون TEU افزایش میدهد، گفت: این اتفاق ظرفیت کانتینری بسیار قابل توجهی را برای بندر شهید رجایی از طریق حمل و نقل دریایی ایجاد خواهد کرد و باید از ظرفیت اقتصادی آن به بهترین شکل برای کشور استفاده کنیم.
عباسنژاد توضیح داد: با توجه به نصب تجهیزات کانتینری، اسکلهها برای بارهای مختلف از جمله غلات، کالاهای اساسی و محوطه برای کانتینرهای ترانزیتی استفاده خواهند شد. او به مهمترین تجهیزات گنتریکرین اشاره کرد که شرایط ویژهای دارد و با توجه به قیمت بالا و زمانبر بودن بهرهبرداری از آن، باید از ظرفیتهای تجاری جدید برخوردار شویم.
با تأکید بر افزایش ترانزیت کالا از کشورهای متقاضی، از جمله کشورهای حوزه CIS، او اظهار کرد: با توجه به علاقهمندی این کشورها، میتوانیم در آینده نزدیک با سرمایهگذاری سازمان بنادر و دریانوردی و بخش خصوصی، شاهد فعالیت یک ترمینال کانتینری مدرن و پهلوگیری کشتیهای کانتینری با ظرفیت ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU باشیم.
به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، در حال حاضر کشتیهای با ظرفیت ۱۴ هزار و ۷۰۰ TEU در فاز ۱ و ۲ بندر شهیدرجایی پهلوگیری میکنند. او بیان کرد: پهلوگیری کشتیهای کانتینری با ظرفیت ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU باعث میشود تردد کشتیهای بزرگ با ظرفیت بیشتر به بندر شهیدرجایی افزایش یابد و این باعث ارتقاء سرعت عملیات در بندر و جابجایی بیشتر و سریعتر کالا خواهد شد.
عباسنژاد ادامه داد: همزمان با تکمیل فاز ۳ بندر شهیدرجایی، دو دستگاه مکنده ۳۰۰ تنی جدید با سرمایهگذاری بخش خصوصی راهاندازی خواهد شد و با عمق مناسب دریا، کشتیهای فله بر بزرگ که کالاهای اساسی را حمل میکنند، عملیات را انجام خواهند داد.
امضای توافقنامه اجرای کریدور اقتصادی هند -خاور میانه -اروپا بین هند و امارات خبرگزاری رویترز گزارش داد: این توافقنامه بین...
هند کشتی کانتینری سبز میسازد به نقل از container-news؛ یکی از مدیران شرکت Samskip به نام Laurens Dourleijn در این...
بندر جده عربستان در جابهجایی کانتینر رکورد زد بندر جده عربستان با ثبت رکورد جدید در جابهجایی کانتینر، پا به...
اهمیت و جایگاه بندر چابهار در تقویت کریدور شمال-جنوب سه مسیر اصلی کریدور شمال-جنوب (INSTC) شامل مسیر غربی (روسیه-آذربایجان-ایران-هند)، مسیر...
تعطیلی ترمینال کانتینری نیویورک بر اثر آلودگی طبق گزارش رویترز، در حال حاضر بزرگترین ترمینال نیویورک در سواحل شرقی آمریکا...
چابهار نقطه اتصال تجارت آسیای میانه و مرکزی است به نقل از ایسنا؛ امیر مقدم در بازدید از طرحهای توسعهای...