مؤسسه آلفالاینر در تازهترین گزارش خود، از رشد فعالیت صنعت حمل و نقل کانتینری در آسیا و ارتباط آن با اروپا و آمریکا خبر داده است. بر اساس این گزارش، شبکههایی از مسیرهای حمل کالا در آسیا ایجاد شدهاند که پیش از این به اندازه کافی شناخته نشدهاند. برای مثال، میتوان به مسیرهایی همچون لانگبیچ، اوکلند، بوسان، کوانگیانگ، اینچئون و شانگهای اشاره کرد.
اگرچه قبل از این نیز مسیرهای حمل کالا از طریق حمل و نقل دریایی بین چین و آمریکا وجود داشتهاند، اما یکپارچهسازی مسیرهای مختلف در ۶ بندر، به تازگی رخ داده است. این خدمات توسط شرکت HMM کره جنوبی ارائه میشود و در حال حاضر، چهار کشتی با ظرفیت ۸۵۰۰ تا ۱۱۰۰۰ TEU در این مسیر به کار گرفته شدهاند.
در هفته گذشته، شرکت اماسسی، فعالیت خود را در مسیرهای هند، پاکستان و خاورمیانه گسترش داده است. این مسیر شامل سریلانکا نیز میشود. همچنین، اماسسی مسیر دیگری را نیز به نام کراچی، جبلعلی، کلمبو و کوچین هند راهاندازی کرده است.
شرکت ویتنامی، مسیری جدید بین ویتنام، پورت کلانگ مالزی و کلکته هند راهاندازی کرده است. در این مسیر، زمان حمل کالا ۱۴ روز میباشد. همچنین، حلقه اتصال مسیر چین، ویتنام و کره جنوبی تقویت شده است. جهت آشنایی با بنادر بزرگ جهان کلیک نمایید.
مؤسسه آلفالاینر به این نکته اشاره کرده است که کشتیهای کوچک در این مسیرها رفت و آمد میکنند و یک مسیر دیگر نیز بین چین و تایلند راهاندازی خواهد شد. این سرویس در تاریخ ۲۱ آوریل ۲۰۲۳ شروع به کار خواهد کرد.
همچنین، شرکت کاسکو مسیری جدید بین سنگاپور و فیلیپین راهاندازی کرده است که به آن بازوی داخلی آسیایی کاسکو نیز گفته میشود؛ در نتیجه، با ایجاد این مسیرها، صنعت کشتیرانی در منطقه آسیا به مرحله جدیدی از فعالیت وارد شده است. با این تحولات، بنادر در مسیر تردد کشتیها به راحتی قرار میگیرند و حمل کالاها به صرفه ترین شکل صورت خواهد گرفت.
افزایش ۱۱۲ درصدی صادرات کالا از شانگهای چین در دو ماه اول ۲۰۲۴ براساس گزارش گمرک شانگهای، در دو ماه...
افزایش ۱۵ درصدی شاخص جهانی کانتینر به گزارش hellenicshippingnews، متوسط نرخ حمل کانتینر در مقایسه با هفته مشابه سال گذشته...
تعیین شاخص جدید کانتینری ویژه خطوط کشتیرانی کشورهای آسیایی به نقل از ترید ویندز، مؤسسه Drewry اعلام کرد که معاملات...
اولین نشست تخصصی اقتصاد دریامحور در انجمن کشتیرانی سلسله نشستهای تخصصی با محور اقتصاد دریامحور و موضوعهای متنوعی كه این...
افزایش اهمیت ژئواکونومیکی کریدور میانی و دریای خزر در پس زمینه تقویت تبادلات دیپلماتیک و اقتصادی بین چین و پنج...
سود ۵.۴ میلیارد دلاری حمل و نقل کانتینری علیرغم بحران دریای سرخ به نقل از خبرگزاری بلومبرگ دریایی؛ درآمد خطوط...