بندر جده عربستان با ثبت رکورد جدید در جابهجایی کانتینر، پا به میدان رقابتهای بینالمللی گذاشته است. با اجرای پروژههای بزرگ و توسعه زیرساختهای بندری، این بندر در پی افزایش ظرفیت به ۴۰ میلیون TEU و تسخیر ۴۵ درصد از بازار منطقه تا سال ۲۰۳۰ است.
این رویکرد نوین شامل ساخت اسکلهها و کانالهای عمیق، مدرنسازی تجهیزات و گامهای جدی به سمت سازگاری با محیط زیست میباشد. بندر جده با این تحولات، نه تنها به یک مرکز لجستیکی جهانی بدل خواهد شد بلکه به عنوان یک بندر هوشمند با بهرهگیری از فناوریهای 5G، کارآیی عملیاتی خود را به طور قابل ملاحظهای افزایش میدهد.
مسئولان بندر جده اعلام کردند که تمرکز بر ابتکارات لجستیکی سعودی، این بندر را به قطب اقتصادی جدید منطقه مبدل خواهد ساخت و آن را در مسیر تبدیل به قطب لجستیکی جهانی قرار میدهد. اقدامات این بندر نه تنها نویدبخش رونق اقتصادی در خاورمیانه است بلکه به تحکیم موقعیت آن در تجارت حمل و نقل دریایی و انتقال کانتینر کمک خواهد کرد.
ممنوعیت فعالیت کشتیهای بالای ۲۵ سال در هند اداره کشتیرانی هند اعلام کرد فعالیت کشتیهای فله بر و تانکر خارجی...
پارلمان اتحادیه اروپا قوانین بازرگانی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای را برای کشتیرانی نهایی کرد پارلمان اروپا مهر نهایی...
برگزاری هشتمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته هشتمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با مجوز سازمان توسعه...
راهاندازی خط کشتیرانی بین دبی، پاکستان و شرق آفریقا به نقل از ترید ویندز، اولین کشتی از سرویس DUKE از...
کاهش قیمت تانکرهای نفتی قدیمی تانکرهای نفتی بسیار بزرگ (VLCC) قدیمی که در ناوگان سایه فعالیت میکنند، با کاهش ارزش...
ایران و عمان کریدور شمال – جنوب را فعال می کنند سفیر جمهوری اسلامی در “مسقط” درباره اهمیت نخستین سفر...