به گفته خبرگزاری بلومبرگ، هزینههای افزایش یافته ترانزیت از کانال پاناما، ناشی از تأخیر زمانی و عبور خارج از نوبت رزرو کشتیها، باعث تحت تأثیر قرار گرفتن بازارهای انرژی شده و همچنین به افزایش حق بیمه کشتیها و قیمت گاز LNG و سایر گازها منجر شده است.
اپراتورهای کشتی به منظور اجتناب از این هزینههای افزایش یافته ترانزیت از کانال پاناما، تصمیم به استفاده از مسیرهای جایگزین مانند دماغه امید نیک یا کانال سوئز برای ارسال محمولههای آسیایی گرفتهاند، با این وجود با افزایش زمان و هزینه حمل و نقل دریایی روبرو خواهند شد.
گزارش اشاره دارد که کانال پاناما برای حمل گاز LNG از آمریکا به کشورهای آسیایی، بهعنوان مسیر حیاتی و اساسی شناخته میشود. این موضوع باعث شده تا حرکت کشتیهای حامل گاز در کانال پاناما به حدی افزایش یابد که آمریکا به تغییر مسیر اقدام کرده و ترینیداد و توباگو و دماغه امید نیک را بهعنوان مسیر جایگزین انتخاب کند.
رئیس تحقیقات LNG در Rystad Energy، “شی نان”، افزود: با توجه به سفرهای طولانیتر و افزایش هزینههای ترانزیت از کانال پاناما، قیمت نقدی گاز و حق بیمه حاملهای گاز بهطور قابل توجهی افزایش یافته است.
دادههای مؤسسه Spark Commodities نشان میدهد که هزینه ترانزیت یک محموله LNG از آمریکا به ژاپن در هفته گذشته نسبت به هفته قبل ۱.۵ میلیون دلار افزایش یافته است. به طور واقعی، هر روز تأخیر در حمل یک کشتی حامل گاز حدود ۶.۲ میلیون دلار از هزینههای ژاپنیها را افزایش میدهد.
با افزایش قیمت و حق بیمه حمل گاز از طریق کانال پاناما، همچنین با نزدیک شدن زمستان سرد اروپا، احتمال افزایش قیمت گاز مجدداً وجود دارد.
مؤسسه Rystad Energy در تحقیقات خود بیان کرده است که از ماه دسامبر ۲۰۲۳، کشتیهای کانتینری بر کشتیهای LNG برای رزرو جهت عبور از کانال پاناما اولویت خواهند داشت. این مسأله منجر به افزایش قیمت حمل گاز خواهد شد و ممکن است میلیونها دلار خسارت برای اپراتورهای حامل گاز به همراه داشته باشد.
ساخت ۸ فروند کشتی غول پیکر خودروبر سبز توسط چین براساس گزارشی که در سایت بلومبرگ دریایی منتشر شده، کشتیهای...
راه اندازی شرکت کشتیرانی مشترک ایران و روسیه بعد از سفر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی به سنپترزبورگ روسیه،...
بلاتکلیفی صنعت کشتیرانی جهان با اجرای تعرفههای جدید به نقل از ترید ویندز؛ مجمع بینالمللی حملونقل Capital Link طی میزگردی...
تعداد کشتیهای عبوری از کانال پاناما باز هم کاهش مییابد بر اساس گزارشهای رویترز، مدیریت کانال پاناما به دلیل خشکسالیهای...
افزایش ظرفیت ۲ میلیون کانتینری، نقطه عطفی در تاریخ فعالیت بندر صلاله به نقل از پورت تکنولوژی، بندر صلاله تحت...
افزایش ۷۳ درصدی واردات زغال سنگ و ۱۴ درصدی نفت چین در ۹ ماه به گزارش وبسایتhellenicshippingnews ، چین به...