به نقل از پورت نیوز، قرار است طی این سرمایهگذاری ظرفیت بندر دروازه لندن افزایش یافته و مجموع اسکلهها به شش برسد که توانایی پذیرش بزرگترین کشتیهای کانتینری جهان را خواهند داشت.
«سلطان احمد بن سلیم»، رئیس گروه و مدیرعامل شرکت DP World، در این زمینه گفت: «DP World London Gateway با متصل کردن صادرکنندگان داخلی به بازارهای جهانی و ارائه زنجیره تأمین حیاتی برای کل اقتصاد، به جریان تجارت بریتانیا در آینده کمک قابلتوجهی میکند.»
براساس این گزارش، تا پایان دهه حاضر، اسکله کامل با طول بیش از ۲.۵ کیلومتر میتواند به طور همزمان شش کشتی، هر کدام با طول بیش از ۴۰۰ متر را در خود جای دهد. همچنین دارای بلندترین جرثقیلهای اسکله اروپا نیز خواهد بود.
توسعه این منطقه، علاوه بر ۱۲۰۰ شغل حال حاضر، ۴۰۰ شغل جدید دائمی ایجاد میکند و نقطه اوج برنامه رشد سریع برای منطقه لجستیکی Thames Estuary است که در سال ۲۰۱۳ میلادی افتتاح شد و به عنوان کاتالیزوری برای بازسازی اقتصادی عمل کرده است.
توسعه کامل این دروازه هزینهای بیش از حدود چهار میلیارد دلار برای DP World به همراه دارد تا این مکان را به یکی از بزرگترین و مهمترین هابهای لجستیکی بریتانیا تبدیل کند که حدود دو میلیون TEU را سالانه اداره خواهد کرد.
در ادامه این گزارش آمده است که این هاب به یک اسکله چهارم به ارزش ۴۵۵ میلیون دلار آمریکا نیز مجهز خواهد شد که برای اولین بار یک اسکله بهطور کامل از برق تغذیه میکند.
ژاپن سیستم ردیابی کشتی با استفاده از هوش مصنوعی و ماهواره ابداع کرد به نقل از Maritime Executive، مسئولان امنیت...
چین ۳۸ درصد واردات کانتینری آمریکا را تأمین میکند به گزارش بلومبرگ، در اکتبر ۲۰۲۳، واردات آمریکا از چین نسبت...
رقابت عربستان و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای گسترش خدمات لجستیک دریایی افزایش ظرفیت لجستیکی این بندر بخشی از...
آخرین وضعیت بازار کشتیهای فلهبر در بورس بالتیک به نقل از The Edge Malaysia، بازار کشتیهای کیپ سایز در این...
ترانزیت ۳۷ هزار خودرو از بنادر و دریانوردی بندرلنگه طبق گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی سالاری با تخلیه و بارگیری ۳۷...
ساخت سیستم جدید جلوگیری از برهم خوردن تعادل کشتی و پیشگیری از سقوط کانتینر شرکت کشتیسازی نیهون (NSY) و مؤسسه...