به نقل از پورت نیوز، قرار است طی این سرمایهگذاری ظرفیت بندر دروازه لندن افزایش یافته و مجموع اسکلهها به شش برسد که توانایی پذیرش بزرگترین کشتیهای کانتینری جهان را خواهند داشت.
«سلطان احمد بن سلیم»، رئیس گروه و مدیرعامل شرکت DP World، در این زمینه گفت: «DP World London Gateway با متصل کردن صادرکنندگان داخلی به بازارهای جهانی و ارائه زنجیره تأمین حیاتی برای کل اقتصاد، به جریان تجارت بریتانیا در آینده کمک قابلتوجهی میکند.»
براساس این گزارش، تا پایان دهه حاضر، اسکله کامل با طول بیش از ۲.۵ کیلومتر میتواند به طور همزمان شش کشتی، هر کدام با طول بیش از ۴۰۰ متر را در خود جای دهد. همچنین دارای بلندترین جرثقیلهای اسکله اروپا نیز خواهد بود.
توسعه این منطقه، علاوه بر ۱۲۰۰ شغل حال حاضر، ۴۰۰ شغل جدید دائمی ایجاد میکند و نقطه اوج برنامه رشد سریع برای منطقه لجستیکی Thames Estuary است که در سال ۲۰۱۳ میلادی افتتاح شد و به عنوان کاتالیزوری برای بازسازی اقتصادی عمل کرده است.
توسعه کامل این دروازه هزینهای بیش از حدود چهار میلیارد دلار برای DP World به همراه دارد تا این مکان را به یکی از بزرگترین و مهمترین هابهای لجستیکی بریتانیا تبدیل کند که حدود دو میلیون TEU را سالانه اداره خواهد کرد.
در ادامه این گزارش آمده است که این هاب به یک اسکله چهارم به ارزش ۴۵۵ میلیون دلار آمریکا نیز مجهز خواهد شد که برای اولین بار یک اسکله بهطور کامل از برق تغذیه میکند.
کاهش ۷ میلیارد دلاری درآمد کانال سوئز طی سال ۲۰۲۴ در پی بحران دریای سرخ خبرگزاری رویترز گزارش داد این...
بندر کیپ تاون پاسخگوی ترافیک کشتیها نیست در گزارش جدید مؤسسه آلفالاینر آمده است که بر اساس تحلیلهای این مؤسسه،...
۱۸ کشور آسیایی تجارت کانتینری با آمریکا را ۲۵ درصد کاهش دادند با ارجاء به گزارش کانتینرنیوز؛ طی هشت ماه...
پارلمان اتحادیه اروپا قوانین بازرگانی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای را برای کشتیرانی نهایی کرد پارلمان اروپا مهر نهایی...
اجتناب عظیم تانکرها از ورود به دریای سرخ به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان نفتکش INTERTANKO گزارش داده است که...
تأسیس یک شرکت مشترک کشتیرانی بین ایران و روسیه ضرورت دارد محمد مخبر در دیدار با ایگور لویتین، دستیار ویژه...