خبرگزاری بلومبرگ دریایی اعلام کرد که شرکت ملی نفت فلات قاره چین (CNOOC)، بهعنوان یکی از بزرگترین شرکتهای دولتی نفت و گاز این کشور، در حال گسترش ناوگان حمل LNG خود برای افزایش توان تجاری صادراتی در بازار جهانی است. در بیانیهای که توسط شرکت CNOOC Gas and Power Group منتشر شده، آمده است که چین درصدد است با واردات LNG از سایر کشورها و احداث مخازن ذخیره، جابهجایی این محمولهها را در سراسر جهان افزایش دهد و ناوگان حمل LNG خود را به دو برابر ظرفیت فعلی برساند.
این گزارش اضافه میکند که شرکت CNOOC با کارخانه کشتیسازی چین قراردادی به ارزش ۱۶ میلیارد یوان (۲.۲ میلیارد دلار) برای ساخت ۱۲ فروند کشتی حامل گاز منعقد کرده و اولین سری از این کشتیها را در تاریخ ۱۵ می تحویل گرفته است.
ژو یانیان، یکی از مقامات ارشد شرکت CNOOC Gas and Power، اظهار داشت که این کشتیهای حامل گاز تحت فرمان و نظارت این شرکت خواهند بود تا بهعنوان اهرمی مناسب در مذاکرات و تجارت جهانی LNG عمل کنند. وی افزود که علاوه بر ۱۲ کشتی قبلاً اعلام شده، ۱۰ تانکر جدید حامل گاز نیز به ناوگان این شرکت اضافه خواهد شد و بدین ترتیب ظرفیت واردات LNG چین به ۱۶ میلیون تن در سال افزایش خواهد یافت.
خبرگزاری بلومبرگ همچنین یادآور شد که چین در سال ۲۰۲۳ با افزایش ۱۳ درصدی واردات LNG، به میزان ۷۱.۳ میلیون تن LNG وارد کرد و بهعنوان بزرگترین واردکننده این محصول شناخته شد. علاوه بر شرکت ملی نفت فلات قاره، شرکتهایی مانند PetroChina نیز در حال گسترش فعالیتهای خود در زمینه حملونقل LNG هستند تا با بزرگترین تاجران انرژی جهان رقابت کنند.
براساس گزارش کانتینر نیوز جابهجایی کانتینر در بنادر کانتینری چین در سه ماهه اول ۲۰۲۴ میلادی به ۷۶.۶ میلیون TEU رسید که نشان دهندۀ افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۳ میلادی است.
براساس این گزارش بندر شانگهای با حمل ۱۲.۴۵ TEU در رتبه اول بنادر چینی است و پس از آن بنادر نینگبو-ژوشان و گوانگژو با ۹.۱۴ و ۶.۹ میلیون TEU قرار دارند. بیشترین افزایش در جابهجایی کانتینر در سه ماهه اول در بنادر خلیج بیبو، شنژن و نینگبو-ژوشان گزارش شده که به نرخ رشد ۲۰.۴، ۱۶.۲ و ۱۱.۷ درصد دست یافتند.
تنها بندر چینی که در سه ماهه اول ۲۰۲۴ میلادی کاهش فعالیت داشته بندر Xiamen با ۲.۸ میلیون TEU جابهجایی و حمل کانتینر است که ۱.۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
افزایش ۱۲ درصدی حمل و نقل دریایی قزاقستان با توجه به دادههای منتشر شده از سوی وزارت صنعت و توسعه...
رقابت برای راهاندازی خطوط جدید کشتیرانی در آسیا با ادامه بحران در دریای سرخ آلفالاینر در گزارش هفتگی خود نوشت:...
اهمیت و جایگاه بندر چابهار در تقویت کریدور شمال-جنوب سه مسیر اصلی کریدور شمال-جنوب (INSTC) شامل مسیر غربی (روسیه-آذربایجان-ایران-هند)، مسیر...
قطر بزرگترین قرارداد ساخت کشتی را با چین امضا کرد به گزارش خبرگزاری بلومبرگ دریایی، شرکت قطر انرژی با شرکتهای...
تعداد کشتیهای عبوری از کانال پاناما باز هم کاهش مییابد بر اساس گزارشهای رویترز، مدیریت کانال پاناما به دلیل خشکسالیهای...
تجارت ایران و آمریکا از ۵۰ میلیون دلار گذشت 🔹دفتر آمار آمریکا اعلام کرد تجارت ایران و آمریکا در ۱۱...